delicious vegan breakfast
Home,  Veganisme

Mijn 4 favoriete vegan Instagrammers

Wat mij verreweg het moeilijkst leek van deze challenge was het vegan eten. Ik dacht al snel aan hummus en kikkererwten, dingen die ik niet bepaald lekker vind. Gelukkig lieten deze Instagrammers mij zien dat vegan eten ook super lekker kan zijn!

1. Zonderzooi

Foodcoach Dalí volg ik al jaren. Niet alleen heeft ze heerlijke vegan recepten, ook schrijft ze lifestyle artikelen met een duurzame insteek. Mijn favoriete recept is haar scrambled tofu, al ziet deze carrot cake er ook heel erg lekker uit!

2. Vegangraphy

Echt ELK gerecht wat Busra fotografeert, ziet er heerlijk uit! Wat ik superleuk vind aan haar account is dat ze niet alleen de ‘standaard’ vegan gerechten kookt, maar ook Turkse gerechten post. Deze Turkse Kisir wil ik al tijden proberen en staat voor deze week eindelijk op het menu!

3. Bosh.tv

Zodra ik mijn vrienden vertelde over de challenge kwamen ze met zo veel posts van Bosh.tv! Een van mijn beste vriendinnen is echt helemaal verslaafd aan de gerechten die Henry en Ian op Instagram plaatsen. Ik kan het haar niet kwalijk nemen: ziet deze pasta marinara er niet heerlijk uit?

4. Liekesfooddiary

Vorig jaar kwam ik per ongeluk op het account van Lieke terecht. Ik had toen nog helemaal niets met veganisme, maar de gerechten op de foto’s zagen er allemaal zo lekker uit! Inmiddels plaatst ze niet alleen maar vegan recepten, maar er staat nog genoeg plantbased inspiratie op haar Instagram. Ziet deze vegan pizza er niet heerlijk uit?

5. Healtinut

Toegegeven, wanneer je naar het Instagram-account van Milou gaat, zie je op het eerste gezicht niet heel veel vegan eten. Toch vind ik haar het noemen waard. Op haar website heeft ze een aantal blogs over veganisme. Je vindt er onder andere dit heerlijke recept voor wentelteefjes!

Zelf ben ik gek op koken en vind ik iedere dag vegan koken best een uitdaging. Toch plaats ik eigenlijk nooit wat op mijn social media. Vinden jullie het leuk als ik, net als deze fantastische vegan Instragrammers, vaker foto’s van vegan gerechten deel?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *